Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB97R5-EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R5-EO
Cod produs
AG4JRV3W-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i prea placut, dar stiai ca va veni si acest moment. Insa nu-i cazul sa te stresezi. Ai ajuns la noi si se va rezolva super rapid! Iti recomandam aceasta patina telescopare Komatsu WB97R5-EO super fiabila si rezistenta. Te poti baza pe ea chiar si in cele mai dificile conditii, caci sarcinile grele nu-s o problema pentru ea, este conceputa sa reziste vreme indelungata. Caci este o echivalenta impecabila a celei originale, o piesa calitativa, super fiabila si rezistenta, la un pret foarte accesibil.

Orice defectiune e o paguba in bugetul tau. Dar daca faci alegerile potrivite, poti limita impactul ei. Alege piese de schimb calitative si nu lasa lucrurile sa se agraveze. O piesa defecta le poate compromite si pe cele conexe, mai bine actionezi la timp. Afla mai multe despre intretinerea utilajului tau de la specialistii nostri! Cand esti bine informat, lucrurile devin mult mai simple. Pentru un plus de performanta si eficienta, suna-ne!

Patina telescopare Komatsu WB97R5-EO - o piesa de cursa lunga!
Fiecare piesa din arhitectura masinariei tale are misiunea si importanta sa, incat atunci cand un element lipseste sau se deterioreaza, probleme mai mici sau mai mari incep sa apara. O patina telescopare Komatsu WB97R5-EO are rolul de a fixa bratul utilajului tau si de a asigura extensia corespunzatoare a acestuia, incat sa-ti poti face treaba cu el in orice situatie. Face fata cu brio sarcinilor dificile, chiar de-i atat de mica. Fara  ea, bratul utilajului devine inert, nefunctional, ceea ce sigur n-are sa-ti placa.

Tu intrebi, noi raspundem! Si gata cu defectiunile!
Problemele tehnice sunt inerente pe parcursul exploatarii utilajelor, dar cand stii ca ai la cine apela cand situatia se complica, parca nici nu mai e atat de complicata. Sfatul potrivit in momentele critice te poate scuti de multe eforturi, cheltuieli si neplaceri. Nu ezita sa ne contactezi, echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere cele mai bune solutii, adaptate nevoilor utilajului tau, oricand ai nevoie de ajutor. Si nu te costa nimic sfaturile noastre. Ai consultanta gratuita! Ce mai astepti?

Nu-ti fa griji, esti asigurat! Aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB97R5-EO vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei pentru defectele de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt foarte rare, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in colet. sa fie acolo!

Acordam o atentie deosebita livrarii, caci stim cat de pretios poate fi timpul. Asadar, nu te framanta, vei primi aceasta patina telescopare Komatsu WB97R5-EO super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa ne cunoastem!

Daca vrei sa te bucuri pe deplinm de performantele noiii piese, asigura-te ca montajul este realizat corespunzator, de catre persoane specializate, care stiu exact ce aspecte trebuie bifate incat treaba sa mearga struna. Nu-ti asuma riscul unui montaj facut de mantuiala de cine stie ce carpaci, doar n-ai chef sa pierzi si timp, si bani si sa te intorci tot de unde-ai plecat sau poate chiar mai rau. De ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste, ti-i trimitem noi.

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura