Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare brat buldoexcavator Komatsu WB93R5-EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R5-EO
Cod produs
WAFJRMTB-AC
Out Of stock
Descriere
Daca esti ingrijorat cu privire la necesarul tehnic pe care l-ai intocmit, noi iti spunem sa te relaxezi. Ai ajuns unde trebuie! Avem un depozit in care gasesti piese de schimb de calitate, consumabile excelente, elemente de uzura din materiale rezistente. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui care sunt piesele pe care le cauti.

De exemplu, daca cauti aceasta patina telescopare brat Komatsu WB93R5-EO o avem! Vezi ce simplu este cu… ACN?! Ce-ti doresti, primesti, pentru ca avem un depozit… magic! Este magic pentru ca l-am dotat corespunzator.

Asadar, vorbeste cu noi si haide sa discutam care sunt produsele pe care le-ai inclus in necesarul tau tehnic. Apoi, ti le trimitem sau daca preferi, poti veni sa le ridici direct de la noi. Vorbeste cu noi pentru ca avem produsele de care ai nevoie!

Patina telescopare brat Komatsu WB93R5-EO - uzura intarzie cand materialul este rezistent!
Daca elementul trebuie inlocuit, iti recomandam patina telescopare brat Komatsu WB93R5-EO pentru ca iti va asigura o durata buna de utilizare, fiind realizata dintr-un material rezistent, special pentru astfel de componente, si pentru a dovedi performanta.

Produsul are rolul de a asigura extensia bratului si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Avand in vedere ca este un element de uzura, iti recomandam sa-l verifici pentru a evita intreruperea activitatii.

Te intereseaza si alte informatii despre aceasta piesa de schimb? Contacteaza-ne. Suntem aici.

Cand vine vorba de piese de schimb pentru utilaje tale, avem raspunsuri la intrebarile tale!
Daca pana acum ai intrebat si in stanga si in dreapta… Poate chiar si colaboratorii… dar nu a stiut nimeni sa-ti ofere un raspuns, opreste-te aici, la noi. Da, pentru ca vrem sa te provocam sa incerci si sa ne intrebi si pe noi.

Am pregatit departamentul de Identificari pentru a-ti raspunde la acele intrebari la care tu nu stii sau nu ai gasit raspunsul.

Iar serviciul este gratuit pentru ca noi vrem sa ne sustinem clientii in activitate. Intreaba-ne! Avem si schite! Vei vedea.

Cand este vorba despre produse de calitate, garantia este un lucru de la sine inteles. Astfel, aceasta patina telescopare brat buldoexcavator Komatsu WB93R5-EO are o perioada de garantie pentru defectiunile din fabricatie de 6 luni.

In colet, alaturi de factura, vei gasi si certficatul de garantie.

Nu stam, ne misca in ritm alert pentru ca stim ca ai nevoie de piesa de schimb!
Astfel, iti trimitem piesele de care ai nevoie in maxim 24 de ore, oriunde in tara.
Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site sau poti completa cererea de pe site. Suntem aici si suntem pregatiti sa te sustinem in activitatea ta.

Nu cunosti specialisti care stiu sa monteze piesele de schimb corect si bine? Intreaba-ne! Avem colaboratori care stiu ce fac! Atat noi, cat si echipa noastra de mecanici, iti stam la dispozitie pentru orice probleme intampinate la utilajul tau.
Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, vorbeste cu noi.

Stii bine ca un montaj corect, facut de specialisti este o investitie facuta pentru buna desfasurare a activitatii tale.

Specificatii tehnice

-20x30x300mm
-2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura