Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 643427

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643427
Cod produs
DSAY4WHE-IA
Out Of stock
Descriere
Achizitionarea de piese de schimb pentru utilajul tau necesita implicarea ta activa. Deciziile pe care tu le iei se vor rasfrange asupra performantelor echipamentului tau. Acest rulment butuc punte Carraro 643427 te asigura ca faci o alegere perfecta. Va contribui eficienta la buna functionarea a grupului reductor. Piesa originala, fabricata de Carraro, are un pret foarte avantajos. Pe langa faptul ca vei beneficia de calitatile ei tehnice desavarsite, pretul accesibil te va ajuta sa economisesti.

Cere-le oferta chiar acum consultantilor nostri. Acestia iti vor acorda si asistenta tehnica gratuita. Asta implica alegerea piesei potrivite tipului tau de utilaj, asistenta in plasarea comenzii si multe sfaturi practice. Cand specialistii sunt alaturi de tine in timp ce faci astfel de achizitii, esti convins ca totul se va termina cu bine. Avaria utilajului tau va fi remediata imediat! Ba chiar si mai repede, daca ceri ajutorul mecanicilor nostri. Ei pot veni la punctul tau de lucru sa intervina rapid asupra echipamentului.

Rulment butuc punte Carraro 643427 - adevarata calitate!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru punte Carraro 643427 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc punte Carraro 643427 pe care il doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura