Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 140113

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140113
Cod produs
5OMPXZ2Y-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment butuc punte Carraro 140113 de calitate superioara? Esti unde trebuie pentru ca cel din oferta noastra este unul original semnat de Carraro. Este realizat la standarde inalte de calitate pentru a putea sa-ti ofere eficienta maxima. Piesa este insotita de certificat de garantie si functioneaza optim o perioada mult mai lunga de timp decat alte piese de acest fel, dar de calitate scazuta. Cum nu ne dorim sa-ti pierzi vremea prin service-uri de prea multe ori, te indemnam sa ceri chiar acum o oferta pentru acest articol.

Regula generala a bunelor practici este ca intretinerea preventiva prelungeste implicit viata si durata de functionare optima a utilajului. Apeland la piese originale de exceptie, te asiguri ca tot ce ti-a stat in putinta ai facut. Dar petru ca toate deciziile tale sa se dovedeasca a fi inspirate, ai nevoie de mai mult ajutor. Noi ti-l oferim. Iti acordam consultanta tehnica gratuita si multe alte servicii care se vor dovedi necesare intretinerii optime a utilajului. Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri!

Rulment butuc punte Carraro 140113 - manevrarea utilajului va fi o placere!

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 140113 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc punte Carraro 140113 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura