Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 146540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146540
Cod produs
4K5V2RWO-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc punte Carraro 146540 te scoate din toate incurcaturile! Hai sa nu mai suferi din cauza problemelor care pun bete in roate desfasurarii activitatii tale. Alege o piesa originala Carraro. Calitatea superioara a piesei iti va asigura un rulaj optim al utilajului. Rezistenta si eficienta acestei componente sunt garantate. Producatorul ofera certificat de garantie, iar acesta se va regasi in colet. Plaseaza o comanda sunand la numerele de telefon afisate sau comanda direct pe site.

Este extrem de important sa alegi piese de schimb originale pentru echipamentul tau. Ai numai de castigat. Iar daca alegi si un serviciu complex de mentenanta, esti pe drumul cel bun. Alte beneficii pot include: o valoare ridicata a utilajului la costul de revanzare si minimizarea timpului de nefunctionare. De asemenea, prelungirea duratei de viata a echipamentelor si controlul intervalelor de service si a costurilor. Ce-ar fi sa vii la noi si sa discutam despre asta? Hai, suna-ne chiar acum!

Rulment butuc punte Carraro 146540 - este prezent in depozitul nostru!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 146540 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc punte Carraro 146540 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura