Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 138196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 138196
Cod produs
YK9EZPT6-IA
Out Of stock
Descriere
Cere oferta pentru acest rulment butuc punte Carraro 138196 pe care ti-l prezentam aici. Reprezinta o optiune de incredere atunci cand doresti sa te bucuri de manevrarea utilajului tau in siguranta. Piesa este creata de fabricile Carraro si, fiind un produs original, beneficiaza de certificat de garantie. Nu vei avea nevoie de el, suntem mai mult decat convinsi. Componenta este fabricata din material foarte rezistent, iar prelucrarea produsului asigura o eficienta indelugata.

Nevoia de mentenanta apare natural pentru a se opune fortelor de degradare si poate fi rezultatul unei interventii ce urmeaza un plan de intretinere sau de reparare a echipamentului. Nu uita, cum il intretii asa il ai. Poti spune adio rezultatelor pozitive ale afacerii tale daca nu te ingrijesti de utilaje. Noi iti furnizam piese de calitate si servicii care se pot ocupa de mentenanta. Suna la serviciul gratuit de consultanta si afla cum te putem sustine in activitatea ta!

Rulment butuc punte Carraro 138196 - pregatit sa plece spre tine!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 138196 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc punte Carraro 138196 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura