Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 139793

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 139793
Cod produs
SET071Z9-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc punte Carraro 139793 la utilajul omului face minuni! Iar daca acesta este original, fabricat de Carraro si mai are si un pret accesibil, nu poti da in spate. Pui mana si faci o comanda ca sa fie al tau! Va aduce beneficii functionarii grupului reductor, iar distribuirea optima a greutatii va avea un efect pozitiv asupra uzurii pneurilor. In timpul deplasarii, frictiunea va fi foarte scazuta. Toate avantajele acestea rezulta din atentia acordata detaliilor si calitatii materialului folosit!

Ideal pentru orice afacere, este punerea la punct a unui plan de intretinere preventiva, dar este necesara si atentia constanta la semnele de deteriorare. Astfel, se pot reduce costurile de reparatii. Daca schimbi la timp piesele si le inlocuiesti cu unele originale, ai rezolvat o buna parte din probleme si faci economie pe termen lung. Suntem alaturi de tine mereu si iti oferim componente de calitate. Serviciile completeaza totul, caci montajul profesionist si mentenanta personalizata asigura eficienta indelungata a utilajului!

Rulment butuc punte Carraro 139793 - element original, semnat Carraro!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Rulment butuc pentru punte Carraro 139793 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc punte Carraro 139793 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura