Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 150192

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 150192
Cod produs
K5I8V9QP-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc punte Carraro 150192 - o achizitie ce nu trebuie ratata! Alege un produs original Carraro si vei fi multumit in sfarsit ca ai parte de calitate superioara. Te indemnam nu numai pentru ca este o piesa originala, dar specialistii din domeniu sunt de parere ca o investitie intr-o astfel de componenta creste performanta utilajului. Te scuteste de cheltuieli neprevazute. Avand un rol esential in functionarea grupului reductor, rulmentul va asigura un transfer perfect al greutatii catre rotile echipamentului.

Cere acum oferta si afla toate detaliile care te intereseaza. Iara daca tot mai sunt treburi nelamurite, fie ca e despre piesa, fie ca e despre utilaj, ia legatura cu noi. Departamentul tehnic al companiei iti ofera consultanta gratuita. Asta inseamna, in cateva cuvinte, ca te vom ajuta cu absolut toate informatiile si vom incerca sa-ti gasim solutiile potrivite. In cel mai scurt timp primesti piesa la adresa pe care ne-o comunici. Montajul il putem face tot noi daca iti doresti asta.

Rulment butuc punte Carraro 150192 - cu el, toate iti vor merge de acum bine!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 150192 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc punte Carraro 150192 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura