Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 147795

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 147795
Cod produs
IYP0GQ9U-IA
Out Of stock
Descriere
Cand alegi sa cumperi de la noi, optezi practic pentru calitate. Depozitul nostru este gazda primitoare pentru mii de piese care te uimesc prin eficienta si calitate! Un rulment butuc punte Carraro 147795 este doar un exemplu! O piesa originala, produsa in atelierele Carraro. Calitatea materialului si iscusinta fabricantului au dus la realizarea un produs extrem de rezistent, capabil sa ajute buna functionare a grupului reductor. Componenta asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, dar si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Fiabilitatea crescuta a unei piese originale imbunatateste functionarea echipamentului si a sistemului de transmisie. Daca esti atent la primele semne de uzura ale pieselor utilajului, reduci defectiunile neasteptate. Asta duce si la rarirea inlocuirii pieselor scumpe, iar durata de viata a echipamentului se extinde. Tine cont de toate astea, iar sfaturi bune sa stii ca mai avem! Trebuie doar sa ne contactezi in cadrul serviciului de asistenta tehnica gratuita!

Rulment butuc punte Carraro 147795 - asigura buna functionare a utilajului!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 147795 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc punte Carraro 147795 pe care il doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura