Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 642992

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 642992
Cod produs
RGTJP68E-IA
Out Of stock
Descriere
Solutia problemei tale tehnice este destul de simpla, dar iti este tare greu sa te decizi. Te ajutam noi oferindu-ti toate detaliile despre acest rulment butuc punte Carraro 642992 din oferta noastra. Este o piesa originala de inalta calitate. Este extrem de importanta in functionarea optima a grupului reductor. Suntem convinsi ca recomandarile specialistilor inseamna mult pentru tine. Iar aceasta componenta se bucura de aprecierea acestora. Oferta de pret este foarte buna! O poti cere acum!

Rulmentul butuc asigura un transfer optim al greutatii catre rotile echipamentului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii! Asta inseamna cresterea randamentului utilajului, iar siguranta in timpul deplasarii este asigurata. Daca mai ai intrebari despre produs sau despre compatibilitatea cu utilajul tau, ne poti contacta oricand doresti in zilele lucratoare. Suntem la dispozitia ta si iti oferim consultanta gratuita fara costuri. Cere-ne ajutorul si noi gasim solutia perfecta pentru echipamentul tau.

Rulment butuc punte Carraro 642992 - are calitati tehnice desavarsite!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 642992 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment butuc punte Carraro 642992 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura