Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 635366

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 635366
Cod produs
XS7DG96E-IA
Out Of stock
Descriere
Hai sa afli ce oferta faina ti-am pregatit! Acest rulment butuc punte Carraro 635366 este acum la un pret promotional. Te anuntam ca vei face o afacere geniala. Acest element este esential in functionarea grupului reductor. El va asigura un transfer perfect al greutatii catre rotile utilajului. Carraro este fabricantul de seama care se ocupa cu realizarea acestei componente. Te incurajam sa ceri cat mai repede o comanda si sa-i arati utilajului tau cat inseamna el pentru tine!

Prin plasarea comenzii chiar acum, piesa originala va ajunge la tine in doar 24 de ore. Iti putem oferi sansa sa realizezi un montaj profesionist cu ajutorul echipei noastre de mecanici. Iti oferim si consultanta tehnica gratuita. Aici, un asistent te va ajuta pas cu pas. De la gasirea componentei perfecte utilajului tau, pana la plasarea comenzii. Toate detaliile despre serviciile pe care le avem in companie, le poti afla tot de la el. Haide, nu e cazul sa stai pe ganduri! Suna-ne!

Rulment butuc punte Carraro 635366 - pretul este unul accesibil!

Un rulment este format dintr-un set de bile de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii, acesta din urma legand roata de restul utilajului. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment butuc pentru punte Carraro 635366 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc punte Carraro 635366 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura