Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-186

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
1P98N2BI-SC
Out Of stock
Descriere
Dragi antreprenori, astazi nu va spunem o poveste ci doar finalul ei, care spune asa - nimic nu e vesnic. Nici omul, nici muntele si nici Soarele. Si cu atat mai putin piesele care compun utilajul tau. Ele vor ceda chiar mai repede daca nu sunt bine intretinute. La fel se va intampla si cu acest rulment butuc Dana Spicer 112-186 care intr-o zi va spune, eu ma opresc aici. Ce este de facut in acest caz? Te lasi pe mana inspiratiei. Ne suni imediat. Si trimitem un rulment excelent care sa reia ciclul. Infruntam cu curaj timpul.

Nu vom obosi niciodata sa afirmam ca suntem mai mult decat un simplu depozit unde suni sa ti se trimita o piesa si gata. Nu ne plac activitatile cu actiuni minore si impact minimal. Cine a cumparat odata de la noi, va cumpara intotdeauna de la noi. Pentru ca va gasi aici nu doar produse de care are nevoie ci si pe cineva extrem de cald si apropiat - un consultant disponibil. Cineva care are rabdare sa-l asculte, care stie sa ii ofere solutia cea mai buna si care are ambitia sa rezolve situatia tehnica. Suntem partenerul tau!

Rulment butuc Dana Spicer 112-186 - invata sa ai grija
Manipularea atenta a rulmentului in timpul depozitarii si in timpul procesului de instalare este de o importanta vitala. Cele mai bune conditii de depozitare sunt cele intr-un mediu curat, uscat si lipsit de vibratii. Nu despachetati rulmentul pana cand nu este pregatit totul pentru instalare. Nu indepartati lubrifiantul din fabrica, decat daca vi se cere explicit acest lucru din cauza cerintelor speciale de lubrifiere. Pastrarea unui mediu curat este un mod de viata, atat pentru mecanic cat si pentru rulment.

Echipa noastra de consultanti iti deschide ochii
Desi rulmentul este un articol astfel construit incat sa nu cedeze cu una cu doua, el poate suferi, totusi, in urma socurilor mecanice prea mari ca urmare a unei exploatari nesabuite a utilajului. In cazul in care nu intelegi de ce, ai aceasta posibilitate sa apelezi gratuit la competenta si recomandarile consultantilor nostri tehnici. Vei avea surpriza unei iluminari pentru ca vei afla ce tip de rulmenti sunt necesari pentru schimba articolele defecte, ce actiuni trebuie sa urmezi ca sa nu ti se mai intample, ce mediu trebuie sa asiguri la pastrarea si conservarea magaziei cu scule si componente.

Garantie
Garantia unui produs, este garantia unei relatii solide cu un partener serios. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-186 va ajunge, asadar, la tine insotit de toate actele necesare justificarii investitiei facute. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Poti lucra la potential maxim.

Livrare
Acest superb rulment ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nu, nu este o nava extraterestra desi aduce a una, deci nu vine de undeva din stratosfera. Este o piesa de schimb indispensabila functionarii utilajului tau si va sosi la tine prin intermediul unei firme de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Sa stii ca putem sa te ajutam cu montarea rulmentului sau cu alte reparatii daca sunt necesare. Poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori vor sosi imediat si vor remedia orice stricaciune a utilajului chiar acolo, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Ei detin competentele si sculele care sa duca operatiunea la bun sfarsit. Alege solutia sigura si eficienta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura