Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 416-186

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2Y68MOLJ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 416-186 aflat la noi in depozit, indeplineste toate criteriile de performanta necesare unui produs ireprosabil calitativ.  Nu ii lipseste nimic din ceea ce utilajul tau solicita pentru a functiona cum trebuie. In plus, iti furnizam orice alta informatie relevanta legata de functionarea lui. Cand va ajunge la tine vei fi deja pregatit cu tot ce implica introducerea lui in opera. Totul ca sa reducem timpii morti, care produc costuri. Si tot legat de timp, avem grija ca piesa sa iti parvina in maxim 24 de ore de la data cand o comanzi.

Se vorbeste foarte mult in lumea rulmentilor de necesitatea si calitatea unei lubrifieri perfecte. Asta face ca piesa sa functioneze lin, infruntand uzura inutila si prematura. Ne dorim ca relatia noastra de parteneriat sa fie asemenea unui rulment foarte bine lubrifiat. Sa decurga fara impuritati, fiecare mecanism al ei sa isi faca treaba si sa alunece exact cum trebuie. Si, cel mai important, relatia noastra nu se uzeaza. Avem grija de fiecare componenta a ei si o tinem departe de o utilizare improprie.

Rulment butuc Dana Spicer 416-186 comanda-l pe inima utilajului tau!
Cum alegi acei rulmenti care corespund nevoilor tale? Este important sa ai in vedere ca, in primul rand, calitatea pieselor este esentiala: de capacitatea acestora de a transmite momentul de rotatie depinde buna functionare a sistemelor de transmisie. In momentul in care alegi un rulment, trebuie sa tii cont de capacitatea sa de a diminua eventuale socuri, de a prelua si de a transmite puterea, dar si de a preveni aparitia sarcinilor prea mari sau de a preveni dezvoltarea unor turatii periculoase. Bineinteles, nu uita de elementele de legatura si de lubrefierea corespunzatoare.

Vrei mai mult? Asa procedeaza un antreprenor de succes!
Iar noi il sustinem din toate puterile si cu toate cunostintele noastre tehnice. Stim ca nu e suficient doar sa-ti recomandam piese de schimb, caci asta poate face oricine. Noi aducem un plus de culoare relatiei dintre noi acest serviciu de consultanta gratuita, care sa te ajute in intretinerea utilajelor tale pe termen lung, pentru a remedia problemele curente si a le preveni pe altele ulterioare. Contacteaza-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie la orice ora empatici si atenti!

Garantie
Nu-ti face griji mai mult decat trebuie. Acest rulment butuc Dana Spicer 416-186 pe care tocmai l-ai comandat de la noi, beneficiaza de o garantie de 6 luni in cazul unor defecte din fabricatie. Sunt foarte rare astfel de evenimente, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi de la noi, vorbeste cu unul dintre consultanti pentru detaliile de expediere, sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti trimitem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde il poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem atenti la orice semnal de la tine.

Montaj
Montajul unui rulment este foarte important pentru de acesta depinde de multe ori o exploatare eficienta si pe termen lung a sistemului de transmisie. Nu lasa pe planul doi aceasta etapa. Daca nu te descurci cere cu incredere recomandari de la consultantii nostri, ei iti vor spune ce sa faci si cui sa te adresezi pentru lucrarea de reparatie. Ideal ar fi sa le urmezi sfatul si sa apelezi la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura