Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 416-103

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
EADNGYQ5-SC
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment butuc Dana Spicer 416-103 aflat la noi in depozit mergi la sigur. Nu ai timp pierdut cu analize comparative, cu perioada de exploatare scurta, cu problemele la montaj. Piesa de schimb de la noi, se va cupla imediat cu cealalte din structura utilajului tau. De parca ar fi fost impreuna dintotdeauna. Si nu doar acest rulment, ci si orice alta piesa iti trebuie la un moment dat.  La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau, la calitatea cea mai buna.

De cate ori apelam la DEX, la noi se deschide mereu la litera A - atentie, amabilitate, ACN… care e oricand pregatit pentru solicitarile sosite de la tine. Ne plac aceste cuvinte si ne place semnificatia lor. Asa iti castigi locul la noi in sector, doar cu amabilitate fata de clienti si rezolvandu-le eficient solicitarile.  Nimeni nu suna la noi din greseala sau pentru ca simte nevoia sa vorbeasca la telefon, ci pentru ca are nevoie de o piesa de schimb. De pilda, un rulment Dana Spicer. Si pentru ca stie ca pe langa acesta primeste si recomandari gratuit. Si deasupra tuturor, stie ca este tratat cu amabilitate.

Rulment butuc Dana Spicer 416-103 nemuritor si rece
Acest rulment se vinde in pereche. Produsul este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Perechea de rulmenti, odata montata, asigura transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila, in timpul reparatiei, si inlocuirea simeringului care asigura etanseitatea butucului. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca lubrifiantul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Putem fi abordati pentru orice fel de problema tehnica, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa iti ofere recomandari. Au raspuns la orice intrebare. Fie ca se refera la piesa de schimb in sine, fie ca se refera la provenienta ei sau la cat de performanta este. Fie ca se refera la modalitatea de expediere. Sau chiar la posibilitatea recomandarii unui mecanic bun. Consultantii nostri au raspuns la orice intrebare. Pune-i la incercare.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 416-103 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula. Certificatul se va afla in pachetul cu piesa. Pune-l bine caci nu ocupa spatiu.

Livrare
Pentru a primi acest rulment tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda. Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid imediat ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Pe de alta parte, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal piesele dorite. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru montaj, avem contacte cu mecanici cu care colaboram si am colaborat de-a lungul timpului fara probleme. Asa ca, la semnalul tau, putem trimite unul dintre acestia direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Sunt disponibili pentru tine si pentru alte interventii, cum ar fi reparatii, reconditionari sau revizii periodice. Afla mai multe detalii acum, de la echipa noastra din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura