Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Lindner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lindner
Cod produs
50XICYNF-IA
Out Of stock
Descriere
Curios sa vezi ce oferta ti-am pregatit? Pompa de alimentare tractor Lindner este oferta perfecta pe care ti-am pregatit-o! Este una profitabila, te asiguram, asa cum te asiguram si ca este o piesa de maxima calitate, care inlocuieste originalul cu succes. Are in alcatuire materiale de calitate care ajuta cresterea performantei sistemului de alimentare cu combustibil si, implicit, a utilajului. Tractorul tau este compatibil cu acest model de pompa mecanica, actionata de axul cu came.

Ea este prevazuta spre comercializare cu tot cu o garnitura. Ea este foarte importanta daca doresti sa etansezi cum trebuie corpul pompei de blocul motor. Producatorul european iti ofera si certificat de garantie, dar iti face si o recomandare. La montajul ei, ar trebui sa schimbi si fitrul de motorina pentru ca vei creste rezistenta in timp a piesei. Ne soliciti o oferta si la filtru si iti vom propune un pret personalizat, mult mai avantajos daca vei achizitiona componentele impreuna.

Pompa de alimentare tractor Lindner - pe primul loc in topul alternativelor!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru tractor Lindner este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare tractor Lindner va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura