Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-153

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
1KVITXPD-SC
Out Of stock
Descriere
Cine esti tu oare/ si de unde ai venit/ma privesti intr-una/te privesc si eu uimit. Nici nu poti avea alta atitudine atunci cand ai in fata un rulment butuc Dana Spicer 112-153 ca acesta din aceste imagini. Chiar ai de ce sa fii uimit cand descoperi atatea caracteristici tehnice deosebite adunate intr-un singur lor. Bine, bucura-te de momentul de surpriza totala, apoi depaseste-l si nu mai astepta. Fa comanda pentru ca deja se aude din curte cum utilajul tau cere acest articol. Poti sa-l refuzi?

Acuma, daca tot ai pus mana pe telefon, suparatel pe utilaj, pe lucrare, pe beneficiar, pe toata lumea, ca sa intrebi de rulment, sau de orice altceva, nu scapa oportunitatea de a scoate de la consultantul nostru mai mult decat recomandarea pentru modelul compatibil. De exemplu, daca are contactul unui mecanic care sa iti execute repede montajul, care e curierul cel mai rapid, ce lubrifiant ar fi cel mai bun pentru ungere, lucruri din acestea de care te tot lovesti. Vei primi piesa, vrei primi raspuns la toate intrebarile, ve zambi din nou.

Rulment butuc Dana Spicer 112-153 conceput sa fie gata de lupta
Acest articol este conceput sa reziste la o exploatare in conditii extreme, fiind construit dintr-un aliaj metalic foarte rezistent. Nu numai ca face fata celor mai puternice presiuni, dar este indispensabil sistemului de transmisie, caruia ii ofera o functionalitate optima, pe o perioada indelungata! De asemenea, are rolul de a asigura un transfer eficient al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Consultanta gratuita este mana pe care ti-o intindem
In conditiile de extrema competitivitate ale sectoarelor industrial si agricol din aceste zile, ca antreprenor trebuie sa fii mereu cu informatia la zi. Ne dorim ca modul in care iti asiguri necesarul de piese de schimb si episoadele de intretinere a utilajelor sa fie unele corecte, eficiente si oportune. Ai nevoie sa poti lucra in liniste, cu toate masinile in stare perfecta de functionare.  Noua ne pasa de calitatea afacerii tale si de aceea ne implicam activ!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-153 este un produs de cea buna de calitate, iar garantia de 6 luni oferita de producator este foarte corect stipulata in certificatul de garantie livrat in colet, impreuna cu factura. Nu vor fi probleme, iar daca apar defecte din cauza fabricii, esti acoperit.

Livrare
Modalitatea de expediere si de plata pentru acest produs le afli daca utilizezi datele din contact. In functie de dimensiunile piesei comandate, variantele cele mai fezabile sunt: livrarea prin curier cu plata ramburs si cu verificarea prealabila a coletului sau ridicarea directa de la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti. Pentru noi cea mai buna alegere este aceea care este pentru tine cea mai buna alegere.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul rulmentului sau pentru alte situatii in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita unul bun prin noi. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia repede si sigur orice defectiune a utilajului, acolo unde se afla. Nu e grija ta, cere si va veni. Grija ta e sa produci valoare. Noi iti asiguram suportul.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura