Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 277-153

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
ZWFE1LO6-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 277-153 are un loc special in catalogul nostru de piese de schimb destinate sistemului de transmisie. Este la un pret fara competitie si e gata pentru intalnirea cu utilajul tau! Ne aprovizionam doar cu produse originale, certificate, fabricate de cele mai cunoscute branduri din lume. Suntem seriosi, nu ne jucam comerciantul de „pese”. Lucrarile in business-ul tau necesita termene care trebuie indeplinite, beneficiari care trebuie multumiti, competitie in care trebuie sa iti pastrezi renumele. Compania noastra este partenerul de care ai nevoie. Te asteptam!

Suntem familiarizati pana la detalii cu specificul activitatii clientilor nostri. Si nu doar ca ne place sa stim tot ce inseamna aceasta, dar si pentru ca parteneriatul cu acestia ne obliga. Ne informam permanent in legatura cu situatiile tehnice care pot aparea in timpul lucrului cu fiecare tip de de utilaj implicat si incercam sa le gasim solutia cea mai eficienta atunci cand apar.  Suntem o echipa tanara, entuziasta, gata sa intervina la cerere. Suntem conectati nonstop la solicitarile clientilor nostri.

Rulment butuc Dana Spicer 277-153 este un produs pentru viitor
Acest rulment este conceput pentru exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea sistemului de transmisie. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Permite o functionare fara probleme si poate conduce la un consum mai scazut de combustibil. Este un produs contemporan cu cerintele de pe piata!

Stim tot si inca ceva!
Serviciul nostru de consultanta iti este oferit gratuit. Colegii nostri specialisti tehnici iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, indiferent de complexitatea problemei mecanice. Sunt specialistii cei mai buni alesi dintre specialialistii buni. Pe langa piesa comandata primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 277-153 cumparat de la noi este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, dar foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca nefunctional. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie, valabil 6 luni de zile.

Livrare
Efectuam expeditia rulmentului in conditii maxime de siguranta a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine reiei si lucrul. Spune-ne care e varianta care iti convine utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul poate fi o operatiune cu final fericit, sau poate fi un esec dezamagitor. Depinde doar de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura