Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pavator asfalt Caterpillar BG-225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar BG-225
Cod produs
N7DSGOJV-IA
Out Of stock
Descriere
Cand echipamentul tau nu mai primeste suficient combustibil, cea vinovata de situatie este pompa de motorina. Trebuie schimbata cat mai curand pentru ca nu poti sa-ti vezi de treaba linistit cand toate sunt date peste cap. Pompa de alimentare Caterpillar BG-225B iti promite sa nu te lase balta si sa faca fata tuturor solicitarilor la care il expui. Cu toate ca nu este piesa originala a utilajului, ea are exact aceleasi calitati tehnice. Asta se datoreaza faptului ca standardele de calitate au fost respectate, iar producatorul european s-a ingrijit sa procure materiale de calitate superioara.

Pompa de motorina este mecanica, axul cu came o actioneaza. Utilajul tau nu va mai avea probleme cu sistemul de alimentare, iar toate chinurile tale cu pompele de proasta calitate care se trica una, doua, vor lua sfarsit. In pretul avantajos din oferta iti adaugam si o garnitura. Aceasta se foloseste pentru etansarea corecta dintre pompa si blocul motor. Ti-ar mai fi de folos si un filtru nou, il poti comanda tot de la noi daca doresti. Iar montajul nu ar trebui sa iti dea fiori. Daca ne soliciti service-ul mobil, noi venim la tine si facem absolut toate reparatiile necesare!

Pompa de alimentare Caterpillar BG-225B - pana si asfaltul iti va multumi pentru alegere!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru pavator asfalt Caterpillar BG-225B - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Caterpillar BG-225B va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura