Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pavator asfalt Caterpillar BG-210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar BG-210
Cod produs
26UMGDWN-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar BG-210 este o minunatie inginereasca realizata pe teritoriul european. Dispune de calitati incredibile, poti sa juri ca este piesa originala, desi ea este una aftermarket. Producatorul sau este unul de renume si a avut grija sa pastreze toate caracteristicile celei originale si sa ii ofere produsului materialele de care are nevoie ca sa devina eficient si rezistent in timp. Pompa de combustibil este una mecanica, axul cu came o actioneaza.

De preferat ar fi sa ii iei si un filtru de motorina nou. Faci e reparatie cu adevarat reusita. Si nu uita, in pretul foarte avantajos ai inclusa si garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Modelul de pavator asfalt Caterpillar BG-210B este compatibil cu acest tip de pompa de alimentare. Te asteapta zile prospere cu un echipament plin de vitalitate si alimentat optim cu motorina. Vrei mai multe informatii sau ai nevoie de un sfat practic? Consulta-te gratuit cu echipa noastra tehnica!

Pompa de alimentare Caterpillar BG-210 - pavezi usor, pavezi cu spor!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru pavator asfalt Caterpillar BG-210 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare Caterpillar BG-210 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura