Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 307

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 307
Cod produs
3GBMO1JF-IA
Out Of stock
Descriere
Cum o pompa de combustibil este indispensabila utilajului tau, nu ai incotro si trebuie sa o schimbi la timp ca sa nu produci mai multe avarii. Pompa de alimentare excavator Caterpillar 307 este ceea ce iti propunem noi. Nu ai sa regreti achizitionarea ei, cum nu au facut-o nici clientii nostri care au comandat-o. Piesa este creatia unui atelier de mecanica european, specializat in fabricarea pieselor de schimb aftermarket. Exista siguranta ca vei achizitiona o componenta de calitate, insotita de certificat de garante.

Este caracterizata prin eficienta ridicata, rezistenta indelungata si calitati tehnice ce o pozitioneaza pe acelasi loc cu cea originala. Pompa de motorina este una mecanica, ea fiind actionata de axul cu came. In oferta noastra profitabila, garnitura care ajuta la etansarea corpului pompei de blocul motor este inclusa in pret. Cu mai multe informatii te asteptam daca ne suni. Identificam problema tehnica, ne asiguram ca piesa ti se potriveste excavatorului si te asistam la plasarea comenzii. Toate gratuit, caci la noi, ai consultanta tehnica din partea casei!

Pompa de alimentare excavator Caterpillar 307 - mecanicii nostri te pot ajuta la montaj!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 307 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare excavator Caterpillar 307 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura