Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Massey Ferguson 2641709

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 2641709
Cod produs
HTBRXL7O-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Massey Ferguson 2641709 isi va gasi locul pe utilajul tau si il va servi fara repros. Motorul va functiona perfect, iar utilajul va rula lin, alimentat corect cu energie. Te sfatuim sa o achizitionezi din mai multe motive, nu numai unul. Ai calitate superioara, eficienta garantata si rezistenta in timp. Cresti performanta echipamentului cu o pompa de motorina alternativa, dar care se comporta precum originalul. Acest produs este fabricat in Europa si noi suntem prim importatori. Acum ajungem la ultimul motiv, este mult mai ieftina la noi!

Comanda pompa mecanica, actionata de axul cu came. Pe langa faptul ca e buna, faci si o economie substantiala. Era sa uitam, in pret este inclus si o-ringul de etansare dintre pompa si blocul motor. I-ar trebui un filtru nou de combustibil. Daca ne soliciti, iti putem trimite o oferta. Iesi mult mai bine la pret daca le ve lua impreuna. Ca sa fii sigur ca este piesa de schimb de care are nevoie utilajul tau, poate ar fi si mai bine pentru tine sa ne suni si sa stam de vorba. Consultanta tehnica este gratuita si te poate ajuta mult!

Pompa alimentare Massey Ferguson 2641709 - pune-o in slujba utilajului tau!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 2641709 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa alimentare Massey Ferguson 2641709 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura