Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Massey Ferguson 2641725

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 2641725
Cod produs
PKMT6QFX-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o pompa de alimentare noua si performanta? Iti indicam una care va functiona in parametri! Este pompa alimentare Massey Ferguson 2641725 fabricata in Uniunea Europeana. S-au folosit doar materiale de calitate in componenta ei, motiv pentru care ai eficienta garantata. Mai mult, producatorul ei, care este renumit in fabricarea pieselor alternative, a testat pompa de motorina pentru a fi sigur ca acest produs este compatibil cu utilajul tau. Asadar, in privinta aceasta nu ai de ce sa-ti faci griji. Ar trebui sa-ti faci griji in privinta banilor, caci pompa este mult mai ieftina decat cea originala.

Deci ce te faci cu banii ramasi, pe ce sa-i cheltui mai intai? Asta da dilema! Ii dai pe consultanta tehnica, dar la noi si asta-i gratuita! Asta e, ii pastrezi in portofel si cand faci plinul cu motorina, la cat costa, le spui adio! Hai sa nu ne mai necajim, ca romanu-i vesel…cica. Mai bine iti spunem ca avem service mobil si te putem ajuta sa montezi piesa repede si profesionist. Iar daca mai ai alte intrebari, contacteaza-ne cu incredere. O vorba buna, un sfat, o oferta, un serviciu, vedem ce mai gasim si stam la taclale!

Pompa alimentare Massey Ferguson 2641725 - un utilaj alimentat, un utilaj energizat!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 2641725 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa alimentare Massey Ferguson 2641725 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura