Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson MF10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF10
Cod produs
918HN5AI-IA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim cele mai bune solutii pentru intretinerea si repararea combinei tale! Pompa de alimentare Massey Ferguson MF10 este una din solutiile pe care ti le propunem daca ai observat ca pompa de motorina arata semne de uzura. Pentru a-i oferi cantitatea perfecta de combustibil motorului tau, alege acest model de pompa mecanica, actionata de axul cu came. Te bucuri nu doar de calitatea ei extraordinara, dar mai e si pretul fain . Ai inclusa chiar si o garnitura care face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor.

Te asiguram ca acest produs realizat in ateliere de mecanica europene respecta toate standardele de calitate si va ajuta combina sa dea randament si sa fie apta sa sustina activitatile la care o supui. Mai mult, daca ii vei asocia si un filtru de motorina de calitate, atuci ii vei prelungi perioada de utilizare in parametri optimi. Toate detaliile te asteapta daca accesezi serviciul gratuit de consultanta! Iar solutiile tehnice vor sosi pe banda rulanta!

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF10 - functioneaza optim garantat!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson MF10 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Massey Ferguson MF10 pe care o doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura