Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson MF307

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF307
Cod produs
6PGMA57T-IA
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje iti aduce componente de inalta calitate si grad mare de siguranta. Pompa de alimentare Massey Ferguson MF307 este una dintre acele piese care merita atentia ta si merita din plin sa le achizitionezi. Productia ei se face in Uniunea Europeana, avand in alcatuire materiale omologate si de calitate superioara. Cand este un fabricant de renume, atunci stii cat de importanta este respectarea standardului de calitate. Tocmai de aceea, pompa mecanica, actionata de axul cu came, vine insotita si de certificat de garantie.

Ai siguranta ca vei cumpara cea mai buna alternativa de pe piata, care poate inlocui foarte bine modelul original pentru ca are aceleasi proprietati. Noi iti oferim in oferta noastra si o garnitura care este inclusa in pret. Garnitura se foloseste pentru a etansa corpul pompei de blocul motor. Recomandarea specialistilor este sa schimbi si filtrul de motorina tot acum cand faci inlocuirea pompei. Este una dintre masurile care creste rezistenta in timp a piesei si protejeaza intreg sistemul de alimentare. Cere mai multe oferte si sfaturi consultantilor nostri. Ei te ajuta gratuit!

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF307 - ia cea mai buna decizie!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson MF307 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF307 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura