Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar 7C-2798

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 7C-2798
Cod produs
I93EKZY6-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar 7C-2798 ne-a atras atentia din prima clipa! Este fabricata in Uniunea Europeana de catre un producator renumit de piese aftermarket de calitate superioara. Piesa este caracterizata prin eficienta crescuta si rezistenta maxima in timp. Primesti un certificat de garantie valabil un an de zile. Pompa de motorina este actionata de axul cu came si e compatibila cu tipul de echipament pe care il detii. Pretul este convenabil si in el este inclusa garnitura de etansare pe care o vei primi in colet!

Bineinteles ca ofertele noastre nu se opresc doar la piese de schimb de top, incercam sa aducem clientului linistea de care are nevoie pentru a-si desfasura netulburat activitatea. Tocmai pentru a sta linistit si a nu-ti complica existenta prea tare, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita. Consilierii tehnici te pot ajuta cu problemele pe care le intampini la utilaj. Nu ne sta nimic in cale, de asta poti fi sigur! Avem si servicii de mentenanta care, mai mult ca sigur, iti vor atrage atentia!

Pompa de alimentare Caterpillar 7C-2798 - motorul are nevoie de o piesa capabila!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare Caterpillar 7C-2798 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de alimentare Caterpillar 7C-2798 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura