Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Mack 014GS 17004 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MACK 014GS 17004 G12 Repsol
Cod produs
ZJGTL5UF-AT
Out Of stock
Descriere
Stii ca motorul este baza, iar solicitarea la care este supus este deosebit de intensa. Presiunea, asemenea. Iar temperatura in interiorul sau creste, ceea ce nu e deloc benefic pentru el. Este extrem de important sa eviti supraincalzirea motorului, ca sa nu te trezesti cu felurite complicatii. Lichidul de racire este indispensabil motorului tau, caci in lipsa lui, efectele sunt cam dureroase. Si sa nu uitam ca nici inghetul nu-l face sa se simta mai bine pe bietul motor. De aceea are nevoie de un protector eficient, care sa tina departe efectele nocive ale acestora. Iti recomandam acest antigel roz Mack 014GS 17004 G12 Repsol de inalta calitate, pentru a-i oferi motorului tau maxima protectie impotriva supraincalzirii, a inghetului si a coroziunii.

Cand folosesti produse de cea mai buna calitate, stii ca te poti baza pe ele indiferent de situatie. Viata unui utilaj nu-i deloc usoara, dar daca ai grija de el corespunzator, ii imbunatatesti performanta si eficienta si ii prelungesti durata de viata. Hai sa te invatam cum sa-ti mentii utilajul in forma! Vei gasi la noi produse de top, atent selectionate, si o echipa de specialisti bine dotati cu cele mai proaspete informatii din lumea utilajelor. Suna-ne!

Antigel roz MACK 014GS 17004 G12 Repsol - o alegere inspirata pentru o functionare optima!
Acest antigel roz MACK 014GS 17004 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Cu parteneri de nadejde, treaba merge ca pe roate!
Sunt momente in care o parere avizata te scuteste de o multime de eforturi. De ce sa-ti bati capul, cand poti apela la noi? Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai eficente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. E minunat sa stii ca ai la cine apela cand vine necazul, asadar, cand ceva scartaie (la propriu sau la figurat), contacteaza-ne fara sfiala! Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor. Si nu te stresa, nu costa nimic. Consultanta este gratuita!

Intelegem ca-i urgent, asa ca ne miscam foarte rapid. Vei primi acest antigel roz MACK 014GS 17004 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic. Poti ridica produsul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura