Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz UNE 26361-88 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
UNE 26361-88 G12 Repsol
Cod produs
SGYDZVPE-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti lasa motorul sa sufere! Supraincalzirea ii face rau si nu mai poate functiona in conditii optime. Ofera-i un mediu prielnic de functionare cu acest antigel roz UNE 26361-88 G12 Repsol de inalta calitate. Asigura o racire rapida a motorului, transferand caldura la radiator. Are o excelenta stabilitate la temperaturi ridicate, gratie formulei sale speciale. Aditivii si inhibitorii pe care ii contine protejeaza eficient si impotriva inghetului si impotriva coroziunii, ca sa te poti bucura multa vreme de performantele motorului tau. Tine cont ca nu trebuie sa-i lipseasca vreodata lichidul de racire, daca vrei sa eviti problemele. Nu uita de el, chiar de are termen lung de utilizare.

Daca ai grija de utilajul tau, acesta va da randamentul dorit vreme indelungata. Foloseste intotdeauna produse calitative si ii vei prelungi considerabil durata de viata, imbunatatindu-i performantele. De ai nevoie de indrumare privind intretinerea masinariei tale, poti apela cu incredere la noi. O echipa de specialisti intr-ale utilajelor este pregatita sa raspunda solicitarilor tale, asa ca suna-ne!

Antigel roz UNE 26361-88 G12 Repsol - protectie eficienta pentru motorul tau!
Acest antigel roz UNE 26361-88 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Cu parteneri de nadejde, treaba merge ca pe roate!
Sunt momente in care o parere avizata te scuteste de o multime de eforturi. De ce sa-ti bati capul, cand poti apela la noi? Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai eficente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. E minunat sa stii ca ai la cine apela cand vine necazul, asadar, cand ceva scartaie (la propriu sau la figurat), contacteaza-ne fara sfiala! Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor. Si nu te stresa, nu costa nimic. Consultanta este gratuita!

Intelegem ca-i urgent, asa ca ne miscam foarte rapid. Vei primi acest antigel roz UNE 26361-88 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic. Poti ridica produsul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura