Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Mercedes Benz 325.3 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mercedes Benz 325.3 G12 Repsol
Cod produs
8ASHW1O7-AT
Out Of stock
Descriere
Fara un lichid de racire, componentele motorului pot fi serios compromise, iar cheltuiala ar fi pe masura. Acest antigel roz Mercedes Benz 325.3 G12 Repsol impiedica supraincalzirea motorului, transferand surplusul de caldura catre radiator. Se descurca de minune cu temperaturile ridicate pentru ca are o stabilitate excelenta. Iti mentine motorul in parametri optimi de functionare pe tot parcursul anului, caci tot el previne inghetul. Este un lichid de racire pe baza de etilenglicol, prietenos cu mediul, caci nu contine amine, fosfati, silciati sau nitriti. In schimb, aditivii din compozitia sa protejeazaimpotriva coroziunii, prelungind durata de viata a motorului.

E firesc sa-ti doresti randament maxim, dar ca sa-l obtii trebuie sa folosesti ingredientele potrivite. In primul rand, nu fa rabat la calitate, ofera-i utilajului tau produse de top, capabile sa ofere performanta pe termen lung. Si nu amana interventiile necesare, ca sa nu se agraveze potentialele defectiuni. O piesa uzata le poate compromite si pe cele conexe. Daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau, suna-ne!

Antigel roz Mercedes Benz 325.3 G12 Repsol - pentru motoare puternice, bine protejate!
Acest antigel roz Mercedes Benz 325.3 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Cu parteneri de nadejde, treaba merge ca pe roate!
Sunt momente in care o parere avizata te scuteste de o multime de eforturi. De ce sa-ti bati capul, cand poti apela la noi? Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti oferi cele mai eficente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. E minunat sa stii ca ai la cine apela cand vine necazul, asadar, cand ceva scartaie (la propriu sau la figurat), contacteaza-ne fara sfiala! Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor. Si nu te stresa, nu costa nimic. Consultanta este gratuita!

Intelegem ca-i urgent, asa ca ne miscam foarte rapid. Vei primi acest antigel roz Mercedes Benz 325.3 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic. Poti ridica produsul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura