Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Chrysler MS 9176 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CHRYSLER MS 9176 G12 Repsol
Cod produs
O203WVFD-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti lasa motorul fara protectie. Temperaturile ridicate si inghetul ii pot afecta serios functionarea, iar consecintele n-au cum sa-ti placa. Acest antigel roz Chrysler MS 9176 G12 Repsol impiedica supraincalzirea motorului, mentinand un mediu prielnic de functionare. Proprietatile sale remarcabile asigura o racire rapida, fara fierbere, pentru ca este extrem de stabil la temperaturi ridicate. Sa nu mai spunem de proprietatile sale anti-coroziune, asigurate de pachetul complex de aditivi pe care il contine. Totusi, este un fluid prietenos cu mediul, caci nu vei regasi in compozitia sa nitriti, silicati, fosfati sau amine. Dar, mai mult decat orice, este ajutorul de care motorul tau nu se poate lipsi nicio clipa.

Asigura-i utilajului tau toate resursele necesare pentru o functionare optima si vei avea numai de castigat. Stim ca nu-ti plac intreruperile, mai ales cand timpul te preseaza. De aceea te ajutam sa economisesti si timp, si bani. Vei gasi la noi produse de cea mai buna calitate pentru intretinerea masinariei tale, iar specialistii nostri iti vor oferi cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice. Suna-ne si uita de griji!

Antigel roz CHRYSLER MS 9176 G12 Repsol - pentru o functionare impecabila a motorului tau!
Acest antigel roz CHRYSLER MS 9176 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Nu ezita sa ne contactezi!

Specialisgtii nostri sunt bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor si sa te scoata din impas. Asadar, daca vrei sa afli mai multe despre un produs sau despre nevoile utilajului tau, intreaba-ne! Te ajutam si in chestiuni mai complexe. Cand nu stii daca un produs e compatibil cu utilajul tau sau cand te confrunti cu defectiuni carora nu le dai de cap - contacteaza-ne! Nu-ti fa griji, consultanta este gratuita! Pti obtine si un plan de intretinere pe termen lung a utilajului tau, adaptat nevoilor acestuia.

Stim ca ai nevoie de el, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest antigel roz CHRYSLER MS 9176 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura