Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Man 324 typ SNF G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAN 324 typ SNF G12 Repsol
Cod produs
FZCRI8OA-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul tau are de infruntat conditii dificile de lucru si nu-i fac bine nici temperaturile ridicate, nici cele prea scazute. Acest antigel roz Man 324 typ SNF G12 Repsol iti racoreste motorul cat ai zice „peste” fara sa fiarba - el, nu pestele. Pentru ca este extrem de stabil la temperaturi inalte. Si iti va proteja motorul si de inghet, dar si de coroziune. Asigura-te ca nu-i lipseste vreodata, caci functionarea in lipsa unui antigel aduce o multime de pagube, ceea ce sigur nu-ti doresti. Este un lichid de racire de inalta calitate, pe baza de etilenglicol, prietenos cu mediul, caci nu contine nitriti, fosfati, silicati sau amine.

Succesul nu e greu de atins cand pui accent pe calitate. Imbunatateste-ti eficienta si productivitate ingrijindu-ti utilajele ca la carte. Astfel le prelungesti considerabil durata de viata si obtii performantele dorite. Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor agricole si celor din constructii si ti le livram extrem de rapid, oricand ai nevoie de ele. Ca sa fie si mai simplu, iti oferim si suport tehnic. Astfel vei fi sigur ca achizitionezi produsele potrivite. Si, daca nu depistezi cauza vreunei defectiuni, te putem ajuta tot noi. Echipa noastra de specialisti intervine in sprijinul tau. Suna-ne!

Antigel roz MAN 324 typ SNF G12 Repsol - pentru o functionare impecabila a motorului tau!
Acest antigel roz MAN 324 typ SNF G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Nu ezita sa ne contactezi!

Specialisgtii nostri sunt bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor si sa te scoata din impas. Asadar, daca vrei sa afli mai multe despre un produs sau despre nevoile utilajului tau, intreaba-ne! Te ajutam si in chestiuni mai complexe. Cand nu stii daca un produs e compatibil cu utilajul tau sau cand te confrunti cu defectiuni carora nu le dai de cap - contacteaza-ne! Nu-ti fa griji, consultanta este gratuita! Pti obtine si un plan de intretinere pe termen lung a utilajului tau, adaptat nevoilor acestuia.

Stim ca ai nevoie de el, asa ca nu te lasam sa astepti prea mult. Vei primi acest antigel roz MAN 324 typ SNF G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau, daca iti este la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura