Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz G12 MAN 324-SNF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
G12 MAN 324-SNF
Cod produs
YIHROBTF-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa prelungesti durata de viata a motorului, atunci ai nevoie de un antigel roz G12 MAN 324-SNF de inalta calitate cum este acesta. Formulat pe baza tehnologiei OAT (Organic Additive Technology), acest lichid de racire areun pachet complex de aditivi si stabilizatori datorita carora ofera maxima protectie impotriva supraincalzirii si a coroziunii. Are, de asemenea, o stabilitate crescuta la temperaturi ridicate, asadar te poti baza pe performantele sale in orice conditii.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor agricole si celor din domeniul constructiilor. Toate sunt atent selectionate, pentru ca nu umblam cu jumatati de masura, vrem sa-ti oferim doar ce e mai bun. Din acelasi motiv ne-am gandit ca ti-ar prinde bine in unele momente sfatul unor specialisti intr-ale utilajelor. Ii avem si ti-i punem la dispozitie. Suna-ne!

Antigel roz G12 MAN 324-SNF - pentru o functionare impecabila!
Acest antigel roz G12 MAN 324-SNF are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Vrei sa afli mai multe? Intreaba-ne, iti raspundem clar si la obiect!
Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne!

Stim ca urgenta e mare si nu-ti irosim timpul. Vei primi acest antigel roz G12 MAN 324-SNF in cel mult o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca esti pe-aproape, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Abia asteptam sa te cunoastem!

Bidon: 5 litri
Tip de refrigerant: G12
Culoare: rosu
Tip: fara silicati
Contine: mono-etilenglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura