Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz AFNOR NF R15-601 G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AFNOR NF R15-601 G12++
Cod produs
VLSOY12U-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti recomandam sa lasi motorul sa functioneze fara antigel, pentru ca te vei lovi de consecinte neplacute. Acest antigel roz AFNOR NF R15-601 G12 ++ ii este indispensabil motorului tau, pentru ca ii asigura o racire rapida, protejandu-i astfel componentele. Are un punct ridicat de fierbere si este extrem de stabil termic, astfel ca te poti baza pe el in conditii dificile. Proprietatile sale nu se limiteaza la racirea motorului, tot el asigura protectie eficienta impotriva inghetului, dar si impotriva coroziunii. Ii ofera motorului tau toate conditiile pentru a putea functiona in parametri optimi si a da randamentul pe care ti-l doresti. Calitatea va fi intotdeauna cea mai buna alegere, nu-i loc de compromisuri cand vine vorba de motorul utilajului tau.

De altfel, iti recomandam sa alegi intotdeauna produse calitative pentru intretinerea masinariei tale, astfel ii vei prelungi durata de viata si ii vei imbunatati performantele. Sa nu mai spunem ca vei petrece mai putin timp in service, caci interventiile vor avea efecte durabile. O piesa de calitate superioara va rezista net mai mult decat una de duzina, la fel si uleiul, sau antigelul. Fiecare alegere este importanta, fii inspirat! Suntem aici sa-ti oferim suport tehnic de inalta calitate, ca sa te poti bucura de rezultate maxime si sa poti rezolva rapid orice defectiune cu care te confrunti. Suna-ne!

Antigel roz AFNOR NF R15-601 G12++ - o alegere inspirata!
Acest antigel roz AFNOR NF R15-601 G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Totusi, nu uita de el, pentru ca nu-i recomandat sa-ti lasi motorul sa functioneze fara acest lichid de racire. Formula sa complexa ii confera o excelenta stabilitate termica, astfel ca iti va racori rapid motorul, fara sa fiarba.

Ai intrebari? Contacteaza-ne fara sfiala!
La noi vei gasi intotdeauna sprijinul de care are ai nevoie pentru rezolvarea problemelor tehnice cu care te confrunti. De la cele mai simple, pana la cele mai complicate, poti apela cu incredere la specialistii nostri. Vei primi informatii pretioase si solutii concrete si eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti, ca sa nu pierzi timp cautand de unul singur raspunsuri. Te poti baza pe noi! Si nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji! Vei primi acest antigel roz AFNOR NF R15-601 G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura