Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz G12 Ford WSS-M97B44-D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
G12 FORD WSS-M97B44-D
Cod produs
BITH8OVL-AT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de antigel pentru masinaria ta? Un produs uzual, dar totusi, nu poti alege la intamplare, daca tii la performanta. Iti recomandam acest antigel roz G12 Ford WSS-M97B44-D de inalta calitate, ca sa-ti poti mentine motorul in parametri optimi de functionare pe termen lung. Lichidul de racire este indispensabil pentru utilajul tau. N-ai vrea sa vezi ce s-ar intampla daca ramane fara antigel. Asigura-te ca nu duce lipsa! Iar acest antigel face fata cu brio provocarilor si are grija de motorul tau mult si bine, caci isi pastreaza stabilitatea la temperaturi ridicate. Iti va racori motorul la timp, impiedicand coroziunea si alte neplaceri.

Cand ai grija de utilajul tau, poti lucra constant si eficient, evitand sincopele. Ba chiar ii prelungesti durata de viata, facand economii considerabile pe termen lung. Nu-i deloc complicat, daca pui in balanta avantajele. Hai sa te invatam cateva reguli simple, adaptate masinariei tale, si te vei bucura mai mult timp de performantele sale, Suna-ne!

Antigel roz G12 FORD WSS-M97B44-D - un ajutor de nadejde!
Acest antigel roz G12 FORD WSS-M97B44-D are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Vrei sa afli mai multe? Intreaba-ne, iti raspundem clar si la obiect!

Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne!

Stim ca urgenta e mare si nu-ti irosim timpul. Vei primi acest antigel roz G12 FORD WSS-M97B44-D in cel mult o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca esti pe-aproape, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Abia asteptam sa te cunoastem!

Bidon: 5 litri
Tip de refrigerant: G12
Culoare: rosu
Tip: fara silicati
Contine: mono-etilenglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura