Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Porsche G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Porsche G12 Repsol
Cod produs
2FIPNWUR-AT
Out Of stock
Descriere
Temperaturile ridicate pe care le are de infruntat motorul tau ii pot afecta serios componentele, iar consecintele nu sunt din cele mai placute. Acest antigel roz Porsche G12 Repsol ii ofera motorului tau un mediu prielnic functionarii in parametri optimi. Asigura un transfer rapid al caldurii catre radiator, incat motorul nu va mai fi supraincalzit. Totodata, acest lichid are si proprietati anti-coroziune, gratie formulei sale ce contine un pachet complex de aditivi si stabilizatori. Infrunta cu brio temepraturile ridicate, fiind extrem de stabil. Si tine departe si inghetul, asadar te poti baza pe el in orice conditii.

Asigura-i utilajului tau toate resursele de care are nevoie si va putea da randamentul pe care ti-l doresti. Suntem aici sa-ti sustinem eforturile si iti punem la dispozitie produse de calitate superioara destinate masinariei tale. In plus, venim in intampinarea nevoilor tale cu suport tehnic integrat, ca sa poti rezolva orice problema sau defectiune cat mai simplu si mai rapid. Si nu in ultimul rand - eficient. Suna-ne!

Antigel roz Porsche G12 Repsol - un ajutor de nadejde!
Acest antigel roz Porsche G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!

Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Caci o parere avizata face mult in momentele-cheie. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni, fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs cu utilajul tau - vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. In plus, putem concepe si un plan de intretinere personalizat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, astfel ca iti vom livra acest antigel roz Porsche G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau daca iti este la indemana, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura