Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz MWM G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MWM G12++
Cod produs
YMNT6L5Q-AT
Out Of stock
Descriere
Banalul antigel are un rol esential in functionarea optima a motorului tau. Vital chiar. Pentru ca el este cel care impiedica supraincalzirea motorului, prevenind astfel uzura componentelor acestuia. Acest antigel roz MWM G12 ++ are un punct ridicat de fierbere si reuseste sa-ti racoreasca rapid motorul, pentru ca are o stabilitate excelenta la temperaturi ridicate. Tot el este cel care previne inghetul, astfel ca motorul tau va beneficia de protectie pe parcursul intregului an. Este un lichid de racire de inalta calitate, puternic aditivat pentru a preveni depunerile si coroziunea, prelungind durata de viata a motorului si imbunatatindu-i performantele.

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, te poti baza pe sprijinul nostru. Iti oferim mai mult decat piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru masinaria ta, pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti rezolva totul dintr-o lovitura. Specialistii nostri iti stau la dispozitie - intreaba-i ce vrei sa stii. Vei primi informatii utile si solutii eficiente pentru remedierea problemelor tehnice si o intretinere ca la carte a utilajului tau. Suna-ne si vei vedea cat de simplu poate fi!

Antigel roz MWM G12++ - o alegere inspirata!
Acest antigel roz MWM G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente.Asigura transferul rapid al caldurii, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea coroziunii si a inghetului.

Comunicarea este cheia!
Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne! Vei economisi resurse importante!

Stim ca ai nevoie de el cat mai rapid, de aceea iti vom livra acest antigel roz MWM G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura