Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Man 248 G12 Repsol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAN 248 G12 Repsol
Cod produs
1R3KQ6XE-AT
Out Of stock
Descriere
Evita supraincalzirea motorului tau, ca sa nu te trezesti cu felurite complicatii. Cilindrii pot ceda foarte usor daca motorul tau functioneaza chiar si cateva minute fara lichid de racire care sa mentina o temperatura optima. Asigura-te ca nu-i lipseste acest antigel roz Man 248 G12 Repsol de calitate superioara. Un astfel de lichid de racire iti ofera multiple beneficii, pentru ca are proprietati excelente si o formula complexa pe baza de etilenglicol. Previne supraincalzirea motorului, transferand caldura rapid catre radiator. Mai mult, protejeaza impotriva coroziunii si a inghetului - te poti baza pe el in orice moment al anului si in conditii cat de dificile de operare.

Daca ai grija de utilajul tau, rezultatele vor fi lesne vizibile. Nu de alta, dar intretinerea utilajelor este o latura importanta in activitatea ta. Ca sa poti lucra nestingherit, ai nevoie de utilaje sanatoase si eficiente - de randament maxim. Il vei obtine daca folosesti produse calitative si ne urmezi sfaturile deloc complicate pentru a-ti mentine utilajul in parametri optimi. Suna-ne si afla mai multe!

Antigel roz MAN 248 G12 Repsol - un ajutor de nadejde!
Acest antigel roz MAN 248 G12 Repsol este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Contine inhibitori organici de inalta stabilitate care ii confera o durata extinsa de viata. Totusi, recomandam inlocuirea acestuia la 5 ani. Desi poate fi utilizat in toate tipurile de sisteme de racire (aluminiu, cupru, aliaje), este recomandat indeosebi pentru motoarele din aluminiu de inalta presiune, unde protectia la temperaturi ridicate este extrem de importanta. Poate fi amestecat cu apa si alte tipuri de antigel pe baza de etilenglicol dar, pentru a-si pastra proprietatile, circuitul trebuie golit si curatat.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!

Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Caci o parere avizata face mult in momentele-cheie. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni, fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unui produs cu utilajul tau - vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. In plus, putem concepe si un plan de intretinere personalizat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, astfel ca iti vom livra acest antigel roz MAN 248 G12 Repsol in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Comanda online sau telefonic sau daca iti este la indemana, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Bidon 20 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -40 C
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura