Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Mack 014GS 17004 G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MACK 014GS 17004 G12++
Cod produs
O5T2WJNS-AT
Out Of stock
Descriere
Fara un lichid de racire calitativ, motorul tau ar avea de suferit, pentru ca nu se impaca deloc cu temperaturile ridicate. Supraincalzirea motorului poate genera defectiuni importante, cu pagubele de rigoare. Tine situatia sub control cu acest antigel roz Mack 014GS 17004 G12 ++ de inalta calitate, care ii asigura motorului tau un mediu prielnic functionarii in parametri optimi, tinand la distanta defectiunile si uzura. Are capacitatea de a raci motorul rapid, pentru ca are o excelenta stabilitate termica. Formula sa speciala ii confera excelente proprietati de impiedicare a inghetului si a coroziunii. Te poti baza pe ajutorul sau la greu, astfel ca te vei putea bucura multa vreme de performantele motorului tau.

Alege intotdeauna produse calitative, astfel vei prelungi durata de viata a utilajului tau si vei rari frecventa interventiilor in service. Ai nevoie de utilajul tau in teren, nu in reparatii. De aceea este esential sa ii oferi o intretinere impecabila, tinand problemele din scurt. Poti apela la noi cu incredere oricand te confrunti cu defectiuni tehnice. Cunoastem foarte bine nevoile utilajelor si iti oferim suportul tehnic de care ai nevoie pentru a depasi obstacolele. Suna-ne! Vei vedea cat de simplu si rapid pot fi rezolvate problemele!

Antigel roz MACK 014GS 17004 G12++ - pentru performanta indelungata!
Acest antigel roz MACK 014GS 17004 G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Totusi, nu uita de el, pentru ca nu-i recomandat sa-ti lasi motorul sa functioneze fara acest lichid de racire. Formula sa complexa ii confera o excelenta stabilitate termica, astfel ca iti va racori rapid motorul, fara sa fiarba.

Ai intrebari? Contacteaza-ne fara sfiala!
La noi vei gasi intotdeauna sprijinul de care are ai nevoie pentru rezolvarea problemelor tehnice cu care te confrunti. De la cele mai simple, pana la cele mai complicate, poti apela cu incredere la specialistii nostri. Vei primi informatii pretioase si solutii concrete si eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti, ca sa nu pierzi timp cautanad de unul singur raspunsuri. Te poti baza pe noi! Si nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji! Vei primi acest antigel roz MACK 014GS 17004 G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura