Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic HV DIN 51524 alternativ JCB HP15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HV DIN 51524 JCB HP15
Cod produs
5X1PFKJD-AT
Out Of stock
Descriere
Stii cum e cand te doare o masea si n-ai chef de nimic? Cam asa se simte si utilajul tau cand apare cate o deficienta - fie cand o piesa da semne de uzura, fie cand lubrifierea lasa de dorit sau cand alte aspecte nu sunt in parametri optimi. De tine depinde sa-l faci sa se simta din nou fresh, pregatit sa dea randament maxim. Cu acest ulei HV DIN 51524 alternativ JCB HP15 ii oferi utilajului tau cadrul prielnic pentru a-si arata potentialul. Nici tie nu ti-ar placea pe uscat. Nici lui nu-i place. Iar uleiul acesta are toate calitatile necesare pentru a-i fi pe plac utilajului tau. Are rezistenta ridicata la abraziune si un grad de vascozitate stabil indiferent de temperatura cu care are de-a face. Iar formula sa complexa ii va conferi masinariei tale o excelenta protectie impotriva uzurii.

Calitatea va face intotdeauna diferenta - pe plus! Daca tii cont de acest aspect, vei avea satisfactie pe toata linia. La noi vei gasi oricand ai nevoie piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele tale. Da-ne un semn cand esti in impas si venim cu remediile cele mai bune. Nici nu-i nevoie sa te agiti prea mult. Doar suna-ne si expune-ne pe scurt problema. Se rezolva!

Ulei HV DIN 51524 alternativ JCB HP15 - cand pui accent pe calitate, succesul vine de la sine!
Acest ulei HV DIN 51524 alternativ JCB HP15 este un lubrifiant de inalta calitate, ce corespunde cerintelor ISO15, cu proprietati remarcabile in ceea ce priveste debitul scazut la temperaturi ambientale scazute si o excelenta stabilitate hidrolitica. Te va uimi si in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. In plus, are o capacitate ridicata de filtrabilitate si iti va oferi performante insemnata in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Nu-ti mai bate capul, suna-ne!
Ai si asa destule griji, iar cand apare cate o defectiune, nu stii incotro sa alergi. Dar de-acum iti va fi mult mai simplu - te poti baza pe ajutorul nostru, pentru ca iti oferim suport tehnic de calitate, ca sa poti depasi cat mai rapid obstacolele. Echipa noastra de specialisti se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea furniza cele mai eficiente solutii. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic. Consultanta este gratuita! Mai mult, daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, te rezolvam si cu asta. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti, iti vom livra acest ulei HV DIN 51524 alternativ JCB HP15 super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchil ditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura