Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic ISO 6743-4 HM alternativ JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 6743-4 HM JCB
Cod produs
805FVZID-AT
Out Of stock
Descriere
Tehnologia evolueaza, si noi o data cu ea. Ti-ar fi greu sa-ti inchipui cum ar fi sa iti desfasori activitatea fara ajutorul utilajului tau. Cosmar, ce mai! Masinaria ta e un pilon de baza al afacerii tale si trebuie s-o ingrijesti cat mai bine, daca iti doresti sa te poti bucura in continuare de serviciile si beneficiile pe care ti le ofera. Iar lubrifierea este un factor-cheie pentru functionarea sa. Alege un lubrifiant de inalta calitate, asa cum este acest ulei hidraulic ISO 6743-4 HM alternativ JCB care ti-a atras atentia. Capabil sa-i ofere masinariei tale protectie ridicata impotriva uzurii, datorita formulei sale speciale care contine dialchil ditiofosfat de zinc. Are o rezistenta sporita impotriva abraziunii si reuseste sa-si pastreze vascozitatea indiferent de temperatura de operare.

Avem o sumedenie de produse indispensabile utilajului tau, toate de cea mai buna calitate. Daca vrei randament maxim, acorda atentia cuvenita intretinerii acestuia. Mizeaza pe calitate si-ai sa ai rezultatele scontate! Iti oferim si suport tehnic, pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa gasesti remediile potrivite fiecarei defectiuni. Sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi. Suna-ne, poate fi mult mai simplu decat crezi!

Ulei hidraulic ISO 6743-4 HM alternativ JCB - pentru performanta indelungata!
Acest ulei hidraulic ISO 6743-4 HM alternativ JCB este un lubrifiant de inalta calitate, ce corespunde cerintelor ISO15, cu proprietati remarcabile in ceea ce priveste debitul scazut la temperaturi ambientale scazute si o excelenta stabilitate hidrolitica. Te va uimi si in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. In plus, are o capacitate ridicata de filtrabilitate si iti va oferi performante insemnate in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Nu-ti mai bate capul, suna-ne!
Ai si asa destule griji, iar cand apare cate o defectiune, nu stii incotro sa alergi. Dar de-acum iti va fi mult mai simplu - te poti baza pe ajutorul nostru, pentru ca iti oferim suport tehnic de calitate, ca sa poti depasi cat mai rapid obstacolele. Echipa noastra de specialisti se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea furniza cele mai eficiente solutii. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic. Consultanta este gratuita! Mai mult, daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, te rezolvam si cu asta. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti, iti vom livra acest ulei hidraulic ISO 6743-4 HM alternativ JCB super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchil ditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura