Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic alternativ JCB HP15

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB HP15
Cod produs
P4ATWM8H-AT
Out Of stock
Descriere
Daca exista frecare, e necesara si o lubrifiere optima. Altfel, risti sa dai de belele. Ca sa merga bine, e musai sa alunece. Acest ulei hidraulic alternativ JCB HP15 ii va oferi utilajului tau o excelenta protectie anti-uzura. Are o rezistenta remarcabila la abraziune si isi pastreaza gradul de vascozitate atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate. Astfel, te poti bucura de performantele sale indiferent de conditii. Si, cum mediul tau de lucru nu-i dintre cele mai delicate, masinaria ta are nevoie de un astfel de ajutor.

Ingrijeste-ti corespunzator utilajele, iar ele te vor rasplati inzecit. Cand le oferi produse de cea mai buna calitate, le prelungesti viata si le imbunatatesti performantele. Gasesti la noi orice produs ti-ar fi necesar pentru a-ti mentine utilajul pe pozitii. Suna-ne si afla mai multe despre nevoile sale! Ia masuri acum si vei face economii substantiale!

Ulei hidraulic alternativ JCB HP15 - o alegere inspirata pentru randament maxim!
Acest ulei hidraulic alternativ JCB HP15 are o excelenta stabilitate hidrolitica si proprietati remarcabile in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. Ii ofera masinariei tale o lubrifiere calitativa, protejandu-i eficient componentele.  Este un fluid de inalta calitate ce corespunde cerintelor ISO15, cu o capacitate ridicata de filtrabilitate si performante insemnate in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Comunicarea rezolva aproape tot!
Suna-ne si spune-ne care-i problema! Orice defectiune ti-ar da batai de cap, ii venim noi de hac. Pentru ca avem cu ce! Identificam rapid cauza problemei si gasim securea cu care poti taia raul de la radacina. Ei, nici chiar securea, dar ai prins ideea. O data ce-ai intrat pe mana noastra, nu te lasam sa pleci nerezolvat. Contacteaza-ne si arunca-ti grijile si dilemele in ograda noastra! Raspunsuri si solutii avem noi.

Stim ca time is money, asadar iti vom livra acest hidraulic alternativ JCB HP15 foarte rapid - ajunge la tine in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchilditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura