Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Denison HF-2 HP15 alternativ JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Denison HF-2 HP15 JCB
Cod produs
90EISU3X-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei sa-ti poti folosi fara probleme utilajul, ai grija la cateva aspecte esentiale ce tin de intretinerea sa. Unul dintre ele este lubrifierea, foarte importanta pentru sanatatea masinariei tale. Este esential sa folosesti lubrifianti adecvati fiecarei parti a utilajului tau. Daca incurci borcanele, s-ar putea sa nu mai fie chiar atat de simplu si frumos. Acest ulei Denison HF-2 HP15 alternativ JCB de inalta calitate se remarca prin rezistenta ridicata la abraziune si excelente proprietati anti-uzura. Iti protejeaza eficient utilajul si isi mentine vascozitatea indiferent de temperatura la care opereaza.

Cand pui accent pe calitate, este mult mai usor sa-ti atingi obiectivele. Vei gasi la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor agricole si celor din constructii. Ne reinnoim stocurile constant, ca sa ne asiguram ca iti putem oferi intotdeauna produsele necesare in cel mai scurt timp. Iar specialistii nostri iti ofera suport tehnic pentru a-ti face misiunea si mai usoara. Suna-ne!

Ulei Denison HF-2 HP15 alternativ JCB - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei Denison HF-2 HP15 alternativ JCB are o excelenta stabilitate hidrolitica si proprietati remarcabile in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. Ii ofera masinariei tale o lubrifiere calitativa, protejandu-i eficient componentele. Este un fluid de inalta calitate ce corespunde cerintelor ISO15, cu o capacitate ridicata de filtrabilitate si performante insemnate in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Comunicarea rezolva aproape tot!
Suna-ne si spune-ne care-i problema! Orice defectiune ti-ar da batai de cap, ii venim noi de hac. Pentru ca avem cu ce! Identificam rapid cauza problemei si gasim securea cu care poti taia raul de la radacina. Ei, nici chiar securea, dar ai prins ideea. O data ce-ai intrat pe mana noastra, nu te lasam sa pleci nerezolvat. Contacteaza-ne si arunca-ti grijile si dilemele in ograda noastra! Raspunsuri si solutii avem noi.

Stim ca time is money, asadar iti vom livra acest ulei Denison HF-2 HP15 alternativ JCB foarte rapid - ajunge la tine in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchilditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura