Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Denison HF-2 Lukoil 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Denison HF-2 Lukoil 10W30
Cod produs
SJ12A5I3-SC
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa cumperi un lubrifiant bun pentru utilajul tau, fa-o cu responsabilitate. Nu e ca si cum ai cumpara o sticla de palinca de la un pitestean. Aia e “ochii lui Dobrin”, e slaba si miroase foarte tare. Nu-i buna! Te imbeti mai greu, aia e. Indiferent cum, insa, iti revii. Cu lubrifiantii e altfel. Daca scapi in sistem vreo zeama, de zeama aceea o sa-ti lucreze si masina. Plus riscul de a o pune pe butuci forever. Asa ca ai grija ce ochesti la magazin. Fi pretentios si alege acest ulei hidraulic Denison HF-2 Lukoil 10W30 super performant. Este un mix de aditivi si minerale atent selectionate, si perfect echilibrate, ca sa dea sistemului hidraulic vitalitatea de care avea nevoie.

Fa-ti intotdeauna cumparaturile dupa ce te-ai informat cum trebuie. Daca faci asta tot timpul cand iti cumperi o camasa de la Calvin Klein sau un pantof italian, atunci trebuie sa o faci si cand cumperi uleiuri hidraulice ca sa faci schimbul la utilajul tau. Iar pentru infos, pentru ca nu sunt pe toate drumurile, apeleaza serviciul gratuit de consultanta de la ACN si vorbeste cu un consultant de-al nostru. El va sti cu siguranta ce ii trebuie utilajului tau. Nu-l menaja, nu te teme ca il deranjezi. Nu-l deranjezi, ii face placere. A, chiar, e job-ul lui.  Suna-l acum!

Ulei hidraulic Denison HF-2 Lukoil 10W30 furnizor cert de performanta
Nu te lasa impresionat de bogatia ofertelor de lubrifianti de pe piata! Asta te obliga de doua ori sa fii atent la ce alegi. Nu vrei sa stii ce patesti daca utilizezi la schimb uleiul hidraulic necorespunzator, contaminat sau oxidat. Se infunda orificiile calibrate si creste presiunea pe circuitul de retur din cauza colmatarii filtrelor. Afecteaza si poate influenta negativ presiunea hidrostatica si scade randmentul hidraulic. In general, perioada la care se schimba uleiul este de 2-4 ani. Totusi, e bine sa iei in calcul factori precum: gradul de folosire, clima sau conditiile de lucru.

Consultanta la bine si la greu
Daca utilajul tau nu mai functioneaza sau prezinta sincope in exploatare si ai dificultati in a determina sursa problemei precum si solutia pentru rezolvarea ei, contacteaza-ne! Suntem oamenii de care ai nevoie atunci cand te afli intr-un impas. Insa, nu este in favoarea ta sa ne cauti doar in situatii in care esti strans cu usa, ci si cand totul este in regula. Ia legatura cu serviciul nostru de consultanta si colegii mei te vor ajuta sa iti clarifici orice nelamurire. Acest serviciu este gratuit.

Livrare
Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta utilizand acest contact. La fel de bine si daca esti prin apropiere, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Te asteptam!

Specificatii tehnice:
• Este recomandat pentru utilizare in transmisii, frane hidraulice, frane imersate in ulei si alte sisteme auxiliare montate pe tractoare si pe echipamente nerutiere, care functioneaza intr-un interval larg de temperaturi
• Proprietati de rezistenta la presiune extrema si protectie impotriva uzurii
• Functionare extinsa si fiabila a sistemelor de transmisie aflate sub sarcini mari si intr-un ecart larg de temperaturi
• Excelenta stabilitate oxidativa si termica
• Functionare stabilizata si angajare treptata a elementelor de frecare
• Bidon de 20 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura