Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei universal Valtra G2-08 Lukoil UTTO 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra G2-08 Lukoil UTTO 10W30
Cod produs
2T4V69LG-SC
Out Of stock
Descriere
Un astfel de ulei universal Valtra G2-08 Lukoil UTTO 10W30 face incalzirea si miscarile de stretching in depozitul nostru! Este plin de vitalitate pentru ca asa a fost conceput prin mineralele si aditivele cu care a fost “hranit”. Iar vitalitatea lui se transmite utilajelor si echipamentelor agricole Valtra care iti apartin.  In agricultura, calitatea si grija pentru amanunte sterg semnul egal dintre recoltele bogate si celelalte. Documenteaza-te inainte de a alege uleiul necesar. Cauta review-uri legate de calitatea lui. Sau fa-le pe amandoua deodata apelandu-ne pe noi!

Atunci cand faci lucrurile din tot sufletul, toate devin usoare si plutesc precum o pluta buna deasupra unei ape linisite in asteptarea pestelui cel mare. Iar obiectivele tale sunt indeplinite, unul dupa altul. Noi lucram din pasiune! Navigam in universul consumabilelor pentru uzura si stim exact de unde provine fiecare si cat de folositoare este. De aceea noi avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale tehnice. Avem o echipa foarte tare, langa care utilajul tau se va simti in siguranta. Doar cheama-ne!

Ulei universal Valtra G2-08 Lukoil UTTO 10W30 - curge ca sangele nobil prin venele utilajului tau
Atunci cand performanta utilajului incepe sa scada, unul din motive poate fi calitatea uleiului cu care ai facut schimbul sau, mai grav, lipsa lui. De aceea alege intotdeauna un ulei de calitate, brand international, actiune benefica garantata. Un astfel de ulei de inalta calitate, cu proprietati de extrema presiune este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii.

Consultanta cu constanta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. In mod constant. Pentru totdeauna. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar fata in fata, daca alegi sa treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa articolul de care esti interest primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Uleiurile de la noi, bine ambalate in bidoane de 20 de litri, pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs si verificare prealabila. Oricat de departe de Bucuresti ai fi. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Specificatii tehnice:
• Este recomandat pentru utilizare in transmisii, frane hidraulice, frane imersate in ulei si alte sisteme auxiliare montate pe tractoare si pe echipamente nerutiere, care functioneaza intr-un interval larg de temperaturi
• Proprietati de rezistenta la presiune extrema si de protectie impotriva uzurii
• Functionare extinsa si fiabila a sistemelor de transmisie aflate sub sarcini mari si intr-un ecart larg de temperaturi
• Excelenta stabilitate oxidativa si termica
• Asigura o functionare si angajare stabilizata a elementelor de frecare
• Bidon de 20 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura