Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic SS 155434 AM alternativ JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SS 155434 AM JCB
Cod produs
K0A1BC38-AT
Out Of stock
Descriere
Stiai cat de importanta este lubrifierea pentru utilajul tau? Metal pe metal n-o da prea bine fara ceva care sa le faca sa alunece. De aceea trebuie sa te asiguri in permanenta ca nu sunt lipsuri din acest punct de vedere. Cu acest ulei hidraulic SS 155434 AM alternativ JCB ii oferi masinariei tale cadrul perfect pentru o functionare optima. Pentru ca este un lubrifiant de calitate superioara care face fata cu brio abraziunii si isi pastreaza vascozitatea atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate. Daca vrei performanta, nu fa rabat la calitate!

Oricare ar fi defectiunea pe care o intampini, la noi vei gasi remediul potrivit. Avem piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele agricole si cele din constructii, dar si o echipa entuziasta si bine pregatita care te va asista pas cu pas. Intretinerea utilajelor tale este esentiala pentru bunul mers al afacerii tale. Si nu-i atat de complicata pe cat iti pare. Suna-ne si convinge-te!

Ulei hidraulic SS 155434 AM alternativ JCB - cand pui accent pe calitate, succesul vine de la sine!
Acest ulei hidraulic SS 155434 AM alternativ JCB este un lubrifiant de inalta calitate, ce corespunde cerintelor ISO15, cu proprietati remarcabile in ceea ce priveste debitul scazut la temperaturi ambientale scazute si o excelenta stabilitate hidrolitica. Te va uimi si in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. In plus, are o capacitate ridicata de filtrabilitate si iti va oferi performante insemnata in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Nu-ti mai bate capul, suna-ne!
Ai si asa destule griji, iar cand apare cate o defectiune, nu stii incotro sa alergi. Dar de-acum iti va fi mult mai simplu - te poti baza pe ajutorul nostru, pentru ca iti oferim suport tehnic de calitate, ca sa poti depasi cat mai rapid obstacolele. Echipa noastra de specialisti se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea furniza cele mai eficiente solutii. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic. Consultanta este gratuita! Mai mult, daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, te rezolvam si cu asta. Contacteaza-ne!

Nu te lasam sa astepti, iti vom livra acest ulei hidraulic SS 155434 AM alternativ JCB super rapid. Il vei primi in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchil ditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura