Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic JCMAS P041 HK HLP46 Texaco 208 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco
Cod produs
CF91PELM-AT
Out Of stock
Descriere
Fii cu ochii pe lubrifiere, daca vrei sa obtii maxim de la utilajul tau. Caci degeaba componentele sunt de calitate, daca nu le oferi un ulei pe masura lor. Acest ulei hidraulic JCMAS P041 HK HLP46 Texaco este un fluid hidraulic mineral de calitate superioara, pregatit sa raspunda nevoilor specifice de lubrifiere ale sistemelor hidraulice. Are in compozitie uleiuri de grupa II si un pachet complex de aditivi de inalta stabilitate, antiuzura si antispumare, precum si inhibitori ai ruginii si ai oxidarii. Tine la distanta rugina, dar si depunerile de lac ori de namol, astfel ca sistemul tau va fi perfect protejat. Filtrele raman curate, iar pompa si pistonul isi vor face treaba cu gratie si cu eficienta.

Orice defectiune ai intampina, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii, caci punem mare accent pe calitate, atat in privinta produselor pe care le comercializam, cat si in privinta serviciilor conexe pe care ti le oferim ca un plus. Stim cat de mult conteaza sa poti remedia dintr-un foc orice problema, astfel ca iti simplificam considerabil misiunea si iti inlesnim performanta. Mergi pe mana noastra, vei avea numai de castigat!

Ulei hidraulic JCMAS P041 HK HLP46 Texaco - o alegere inspirata pentru o lubrifiere optima vreme indelungata!

Sistemele hidraulice au nevoi specifice de lubrifiere si este important sa folosesti un fluid special conceput in acest sens. Iar acest ulei hidraulic JCMAS P041 HK HLP46 Texaco 208 litri este un astfel de lubrifiant, destinat aplicatiilor hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate. Poate fi folosit inclusiv pentru pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, dar si pentru lubrifierea masinilor unelte care au nevoie de un produs antiuzura, cum ar fi presele hidraulice, masinile de injectie forme, seturile de angrenaje, lagarele. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Informatii pretioase, recomandari adaptate nevoilor tale…
… le primesti prompt de la specialistii nostri! Cand ai neclaritati ori intampini probleme tehnice carora nu le dai de cap, nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim gratuit consultanta, un seriviciu care si-a dovedit din plin utilitatea si eficienta de-a lungul timpului. Primesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a face alegerile potrivite, caci totul este tintit pe problemele tehnice cu care te confrunti. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri despre aspectele care te framanta! Iti vor oferi cele mai eficiente solutii, ca sa poti rezolva totul in doi timpi si trei miscari! Nu uita, e gratuit!

Intelegem cat de important este sa ajunga la tine cat mai rapid, astfel ca iti vom livra acest ulei hidraulic JCMAS P041 HK HLP46 Texaco in 2-3 zile lucratoare. Plaseaza comanda online sau telefonic si produsul va pleca spre tine. De asemenea, ai posibilitatea de a veni sa-l ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Specificatii tehnice

Butoi 208 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura