Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 208 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco Rando HD 46
Cod produs
O7H4W8AZ-AT
Out Of stock
Descriere
Fara o lubrifiere excelenta din toate punctele de vedere, si calitativ, si cantitativ, performantele utilajului tau au de suferit. Acest ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 este o alegere nemaipomenita! Un lubrifiant mineral de cea mai buna calitate, pe baza de zinc, ce contine uleiuri de grupa II, in combinatie cu inhibitori de rugina si oxidare, precum si aditivi antispumare si antiuzura de inalta stabilitate, care ofera o protectie eficienta pompei si pistonului, prelungind durata de viata a filtrului. Previne rugina abraziva, precum si lacurile si namolul, pastrand filtrele curate pentru mult timp. In plus, are excelente proprietati antispumare si de filtrabilitate in caz de contaminare cu apa. Astfel, sistemul este mentinut in stare impecabila vreme indelungata.

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb si consumabile alese pe spranceana, pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate zi de zi in activitatea ta. Alaturi de noi, intretinerea utilajului tau devine o rutina placuta, caci beneficiezi si de suport tehnic personalizat, ca sa stii precis ce e mai bine sa faci pentru ca utilajul tau sa functioneze excelent vreme indelungata. Suna-ne si descopera avantajele pe care ti le oferim!

Ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 - pentru o lubrifiere de nota zece plus!
Lubrifierea joaca un rol foarte important pentru functionarea optima a utilajului tau, de aceea iti recomandam sa folosesti intotdeauna lubrifianti de calitate. Acest ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 208 litri este destinat aplicatiilor hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pentru pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, dar si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte care au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

AI nevoie de informatii suplimentare? Iti oferim consultanta gratuita!
Sunt multe amanunte tehnice cu care trebuie sa jonglezi cand vine vorba de intretinerea utilajului tau. Si daca iti doresti sa mearga totul ca la carte, trebuie sa tii cont de toate chichitele. N-ai cum sa le stii chiar pe toate si un sfat avizat este mai mult decat binevenit cand esti pe punctul de a-ti prinde urechile in cautarea celei mai bune solutii. Specialistii nostri sunt pe baricade si it vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Contacteaza-ne! E simplu si e si gratuit!

Promptitudinea este esentiala pentru noi, ca si pentru tine, astfel ca iti vom livra acest ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 super rapid. Comanda online sau telefonic si porneste spre tine. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv
pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Butoi 208 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura