Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic ASTM D6158 HM Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco
Cod produs
Z8NJQRTA-AT
Out Of stock
Descriere
Pe acest ulei hidraulic ASTM D6158 HM Texaco te poti baza cu toata increderea, caci protejeaza eficient sistemele hidraulice, gratie proprietatilor sale excelente antiuzura si antispumare. Conceput special pentru a raspunde nevoilor de lubrifiere ale sistemului hidraulic, acest ulei mineral bifeaza din plin criteriul calitatii, avand o compozitie complexa, cu aditivi speciali ce tin departe rugina, uzura si impiedica oxidarea componentelor, dar si depunerile de namol si de lacuri. Mentine filtrele curate si are grija de pompa si de piston, incat sistemul tau va putea functiona ca la carte vreme indelungata, fiind astfel hranit.

Gasesti la noi o gama generoasa de lubrifianti de cea mai buna calitate, precum si piese de schimb impecabile, pregatite de actiune, caci ne-am propus sa-ti facem cat mai simpla misiunea intretinerii utilajului tau. Tu vii cu problemele, noi venim cu solutiile, astfel ca vei avea cele mai bune rezultate cu minime eforturi. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Ulei hidraulic ASTM D6158 HM Texaco - primesti 208 litri, pentru o lubrifiere excelenta!
Lubrifierea joaca un rol foarte important pentru functionarea optima a utilajului tau, de aceea iti recomandam sa folosesti intotdeauna lubrifianti de calitate. Acest ulei hidraulic ASTM D6158 HM Texaco 208 litri este destinat aplicatiilor hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pentru pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, dar si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte care au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Iti oferim consultanta gratuita!
Sunt multe amanunte tehnice cu care trebuie sa jonglezi cand vine vorba de intretinerea utilajului tau. Si, daca iti doresti sa mearga totul ca la carte, trebuie sa tii cont de toate chichitele. N-ai cum sa le stii chiar pe toate si un sfat avizat este mai mult decat binevenit cand esti pe punctul de a-ti prinde urechile in cautarea celei mai bune solutii. Specialistii nostri sunt pe baricade si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Contacteaza-ne! Serviciul nostru de consultanta pentru tine e gratuit!

Promptitudinea este esentiala pentru noi, ca si pentru tine, astfel ca iti vom livra acest ulei hidraulic ASTM D6158 HM Texaco in 2 sau 3 zile de la plasarea comenzii. Comanda online sau telefonic si livrarea lui va fi rapida, produsul va pleca spre tine. Iar daca ajungi prin apropiere de noi dupa ce ai plasat comanda, in scurt timp, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Butoi 208 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura