Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco
Cod produs
S291W6EK-AT
Out Of stock
Descriere
Cand lubrifierea lasa de dorit, problemele incep incet-incet sa apara si se pot dovedi mai serioase decat ai crede. Alege lubrifianti de calitate, care sa poata oferi protectie optima sistemelor carora le sunt destinati, asa cum este si acest ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco care ti-a atras atentia. Este un lubrifiant mineral impecabil pe baza de zinc, cu excelente proprietati antiuzura, avand in compozitie inhibitori de rugina si de oxidare, dar si aditivi antispumare. Protejeaza eficient pompa si pistonul, mentinand filtrele curate si prelungindu-le astfel durata de viata. Are si proprietati de filtrabilitate in caz de contaminare cu apa, incat, cu un astfel de ulei, iti mentii sistemul hidraulic in perfecta stare pentru mult timp.

Daca nu esti sigur ca este potrivit utilajului tau sau daca ai alte nelamuriri de natura tehnica, vei primi raspunsuri clare, concrete, sigure si la obiect. Alaturi de noi, ntretinerea utilajului tau nu va mai fi atat de complicata cum pare. Ai si produse de cea mai buna calitate, dar si suportul tehnic aferent, atat de util in multe situatii. Asa ca nu mai sta pe ganduri, suna-ne!

Ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco - o alegere nemaipomenita, caci calitatea face diferenta!
Lubrifierea joaca un rol foarte important pentru functionarea optima a utilajului tau, de aceea iti recomandam sa folosesti intotdeauna lubrifianti de calitate. Acest ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco 208 litri este destinat aplicatiilor hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pentru pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, dar si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte care au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Iti oferim consultanta gratuita!
Sunt multe amanunte tehnice cu care trebuie sa jonglezi cand vine vorba de intretinerea utilajului tau. Si, daca iti doresti sa mearga totul ca la carte, trebuie sa tii cont de toate chichitele. N-ai cum sa le stii chiar pe toate si un sfat avizat este mai mult decat binevenit cand esti pe punctul de a-ti prinde urechile in cautarea celei mai bune solutii. Specialistii nostri sunt pe baricade si iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Contacteaza-ne! Serviciul nostru de consultanta pentru tine e gratuit!

Promptitudinea este esentiala pentru noi, ca si pentru tine, astfel ca iti vom livra acest ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco in 2 sau 3 zile de la plasarea comenzii. Comanda online sau telefonic si livrarea lui va fi rapida, produsul va pleca spre tine. Iar daca ajungi prin apropiere de noi dupa ce ai plasat comanda, in scurt timp, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru, de langa Capitala.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Butoi 208 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura