Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM alternativ JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AFNOR 48-603 HM  JCB
Cod produs
HQUBSAW6-AT
Out Of stock
Descriere
Nu neglija lubrifierea daca-ti doresti un utilaj sanatos si functional in orice conditii. Stim ca munca masinariei tale nu-i una prea usoara, de aceea este esential sa-i oferi protectia de care are nevoie pentru a infrunta provocarile cotidiene. Un ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM alternativ JCB ii ofera utilajului tau lubrifierea impecabila de care are nevoie pentru a putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Caci este un ulei de inalta calitate, cu rezistenta sporita la abraziune. Infrunta cu succes oscilatiile de temperatura si se descurca de minune si la rece, si la cald, pentru ca are o vascozitate stabila.

Intotdeauna calitatea va fi alegerea cea mai buna! Succesul nu e greu de obtinut cand ai la indemana resursele potrivite. In privinta intretinerii utilajelor tale, nu-ti mai fa probleme, mergi pe mana noastra. Avem remedii eficiente pentru orice defectiune cu care te confrunti. Cand dai de greu, apeleaza la noi cu incredere si te vom ajuta sa depasesti cu usurinta obstacolul. Specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele si priceperea in folosul tau. Suna-ne!

Ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM alternativ JCB - o alegere inspirata pentru randament maxim!
Acest ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM alternativ JCB are o excelenta stabilitate hidrolitica si proprietati remarcabile in ce priveste rezistenta la spumare si la emulsionare. Ii ofera masinariei tale o lubrifiere calitativa, protejandu-i eficient componentele.  Este un fluid de inalta calitate ce corespunde cerintelor ISO15, cu o capacitate ridicata de filtrabilitate si performante insemnate in ce priveste eliberarea de aer, ca sa te poti bucura de o functionare fara probleme, vreme indelungata.

Comunicarea rezolva aproape tot!
Suna-ne si spune-ne care-i problema! Orice defectiune ti-ar da batai de cap, ii venim noi de hac. Pentru ca avem cu ce! Identificam rapid cauza problemei si gasim securea cu care poti taia raul de la radacina. Ei, nici chiar securea, dar ai prins ideea. O data ce-ai intrat pe mana noastra, nu te lasam sa pleci nerezolvat. Contacteaza-ne si arunca-ti grijile si dilemele in ograda noastra! Raspunsuri si solutii avem noi.

Stim ca time is money, asadar iti vom livra acest ulei hidraulic AFNOR 48-603 HM alternativ JCB foarte rapid - ajunge la tine in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau cere o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca iti este mai la indemana, te asteptam la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
Proprietati excelente anti-uzura gratie dialchilditiofosfatului de zinc din compozitie
Bidon 1 litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura