Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Carraro 146755

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146755
Cod produs
QIPG4Z6R-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau a prins si vremuri mai bune, dar acum sta in puterea ta sa-i redai sanatatea. Zgomotele metalice sau ingreunarea miscarii rotilor sunt semne ca rulmentii trebuie inlocuiti. Iti recomandam acest rulment butuc Carraro 146755 ca sa scapi rapid de aceasta neplacere. Este o piesa orginala Carraro, super rezistenta si fiabila, un ajutor de nadejde pentru utilajul tau in cele mai dificile situatii. Sarcinile pot fi grele in activitatea ta, iar solicitarile foarte intense. Ai nevoie de piese de calitate superioara cum este aceasta pentru a-ti sustine masinaria.

Le vei gasi mereu la noi, pentru ca ne reinnoim constant stocurile. Nu vrem sa astepti prea mult cand ai nevoie de vreo piesa. Si ca sa nu mai pierzi timpul, cand masinaria ta da semne de oboseala, suna-ne si vom identifica impreuna cauza problemei si piesele necesare. Specialistii nostri sunt gata sa-ti sara in ajutor! Cu noi vei economisi resurse importante, iar utilajul tau va functiona din nou in parametri optimi.

Rulment butuc Carraro 146755 - o piesa pe care te poti baza la greu!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc Carraro 146755 asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Vrei mai mult? Suna-ne!
Ca sa-ti poti planifica treburile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse puternice pe care sa te poti baza. In ce priveste intretinerea utilajelor tale, tocmai ai gasit cea mai buna solutie. Cu noi rezolvi toate aspectele acestui capitol, nu mai ai de ce sa-ti faci griji. Contacteaza-ne oricand intampini probleme cu utilajele tale sau daca pur si simplu iti doresti sa le pui la punct. Avem o echipa de specialisti bine documentata intr-ale utilajelor. Cu un simplu apel telefonic, ai acces la consultanta gratuita si iti usurezi misiunea.

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc Carraro 146755 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, ca sa primesti acest rulment butuc Carraro 146755 in cel mai scurt timp posibil, maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Daca-ti este mai simplu, poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ca sa eviti neplacerile, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Poate nu stiai, dar daca montajul este incorect, poate fi afectata atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. Asa te asiguri ca va merge totul ca la carte, fara surprize neplacute. De nu stii la cine sa apelezi pentur montaj, te punem noi in contact cu un atelier specializat din zona ta. Doar da-ne de veste!

Dimensiuni

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura